Categorii
Produse

Aparate sudura


Aparat de sudura PECAHTA 200A

                 PECAHTA 200A  este un aparat de sudura portabil , usor de manevrat, perfect asamblat. Are un consum mic de energie si  un randament mai crescut.              ..

351 Lei

Aparat de sudura PECAHTA 250A

               Aparatul de sudura PECAHTA 250A este un aparat de sudura portabil , usor de manevrat, perfect asamblat. Are un consum mic de energie. Aparatul de sudura tip invertor este recomandat in special pentru sudarea cu electrozi inveliti in curent conti..

377 Lei

Aparat de sudura PECAHTA 300A
Sale

Aparat de sudura PECAHTA 300A

               Aparatul de sudura PECAHTA 300A este un aparat de sudura portabil , usor de manevrat, perfect asamblat. Are un consum mic de energie. Aparatul de sudura tip invertor este recomandat in special pentru sudarea cu electrozi inveliti in curent co..

399 Lei 520 Lei

Aparat de sudura PECAHTA 350A

               Aparatul de sudura PECAHTA 350A este un aparat de sudura portabil , usor de manevrat, perfect asamblat. Are un consum mic de energie. Aparatul de sudura tip invertor este recomandat in special pentru sudarea cu electrozi inveliti in curent conti..

455 Lei

Aparat de sudura Edon LV 200A
Sale

Aparat de sudura Edon LV 200A

 Aparatul de sudura Edon LV 200A  este un aparat de sudura portabil, usor de manevrat, perfect asamblat. Are un consum mic de energie si  un randament mai crescut. Sistemul de racire imbunatatit ajuta pentru lucru indelungat.Invertorul Edon LV-200A pentru sudura este destinat sudarii ..

345 Lei 416 Lei

Aparat de sudura Edon LV 250A

 Aparat de sudura Edon LV 250A   este un aparat de sudura portabil, usor de manevrat, perfect asamblat. Are un consum mic de energie si  un randament mai crescut. Sistemul de racire imbunatatit ajuta pentru lucru indelungat.Invertorul Edon LV-200 pentru sudura este destinat suda..

403 Lei

Aparat de sudura Edon LV 300A

Aparatul de sudura  Edon LV 300A  este un aparat de sudura portabil , usor de manevrat, perfect asamblat. Are un consum mic de energie si  un randament mai  crescut. Invertor sudura Edon LV 300 A.Aparatul de sudura tip invertor este recomandat in special pentru sudarea cu el..

455 Lei

Aparat de sudura URALMASH 250A

Aparatele de sudat de tip MMA sunt cele ce sudeaza pe arc electric. In aceste procedeu, electrodul este incalzit si topit prin inchiderea unui circuit electric, astfel incat sa lipeasca cele doua parti de metal impreuna. De retinut ca subcategoria aparatelor de sudura cu invertor sunt inovative, cu ..

312 Lei

Aparat de sudura URALMASH 300A

 Aparatele de sudura URALMASH 300A  sunt de tip MMA si sunt cele ce sudeaza pe arc electric. In aceste procedeu, electrodul este incalzit si topit prin inchiderea unui circuit electric, astfel incat sa lipeasca cele doua parti de metal impreuna. De retinut ca subcategoria aparatelor d..

325 Lei

Aparat de sudura URALMASH 350A

 Aparatele de sudura URALMASH 350A  sunt de tip MMA si sunt cele ce sudeaza pe arc electric. In aceste procedeu, electrodul este incalzit si topit prin inchiderea unui circuit electric, astfel incat sa lipeasca cele doua parti de metal impreuna. De retinut ca subcategoria ap..

338 Lei

Masca sudura URALMASH
Sale

Masca sudura URALMASH

70 Lei 82 Lei

Masca sudura URALMASH

 Informatii generale:  Ecranul de protectie (LCD - Diafragma de cristale lichide) al acestui produs poate trece de la deschis la inchis din momentul aparitiei arcului electric, cu ajutorul efectului fotoelectric. Gradul de umbrire poate fi reglat intre DIN 9 - 13. Ansamblul de..

70 Lei 82 Lei

Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)