Categorii
Produse

Furtune Hidrant


Cupla simetrica furtun tip incendiu 3"

Cuplele simetrice se folosesc in scopuri industriale pentru transferul lichide. Sunt des folosite in departamentele de stingere a incendiilor, sisteme de irigatie, industria chima si cea alimentara, drenaje si irigatii. Cele doua cuple sunt usor de conectat deoarece acestea sunt simetrice. Cuplele s..

16 Lei

Furtun de pompieri PSI, 18 m
Sale

Furtun de pompieri PSI, 18 m

Poate fi folosit cu succes in agricultura, pentru irigatii.Rezista la presiune de pana la 8 Bar - rezistent la actiunea ozonului iar furtunul este usor si cu flexibilitate mare.Confectionat din material textile cauciucat ce nu prezinta crapaturi, incluziuni straine sau porozitati.Lungime: 18 m&..

85 Lei 124 Lei

Furtun pentru irigatii 2"

Furtun pentru irigatii 2"  Furtun plat din PVC armat cu ţesătură. Se poate folosi în agricultură, în îndustrie, la irigaţii, la transortul apelor reziduale.Furtun pentru irigatii PVC albastru insertie (Diam.2" - 50mm):  Rezista la presiune pana la 3 bar . Lungime: 50metri Este confectionat..

98 Lei

Furtun pentru irigatii 3"

Furtun pentru irigatii 3"  Furtun plat din PVC armat cu ţesătură. Se poate folosi în agricultură, în îndustrie, la irigaţii, la transortul apelor reziduale.Furtun pentru irigatii PVC albastru insertie (Diam. 3" - 50mm):  Rezista la presiune pana la 3 bar . Lungime: 50metri Este confectiona..

98 Lei

Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)