Categorii
Produse

Baterii baie


Baterie baie lavoar DEEA 11001

Bateria pentru lavoar DEEA 11001 si toate tipurile de fitinguri proiectate de compania noastra sunt potrivite pentru hoteluri, restaurante si pentru uz casnic.Instalarea acestei baterii se face foarte usor, in pachet gasinduse toate accesoriile necesare.  Caracteristici tehnice:&..

47 Lei

Baterie baie lavoar DEEA 16008 P15

Bateria pentru lavoar si toate tipurile de fitinguri proiectate de compania noastra sunt potrivite pentru hoteluri, restaurante si pentru uz casnic.Instalarea acestei baterii se face pe o singura gaura si este foarte usor de instalat. In pachet se gasesc toate accesoriile necesare acesteia. &nb..

40 Lei

Baterie baie lavoar DEEA 16008 P25

Bateria pentru lavoar DEEA 11001 si toate tipurile de fitinguri proiectate de compania noastra sunt potrivite pentru hoteluri, restaurante si pentru uz casnic.Instalarea acestei baterii se face foarte usor, in pachet gasinduse toate accesoriile necesare.  Caracteristici tehnice:&..

40 Lei

Baterie baie lavoar DEEA 24011

Bateria pentru lavoar DEEA 24011 si toate tipurile de fitinguri proiectate de compania noastra sunt potrivite pentru hoteluri, restaurante si pentru uz casnic.Instalarea acestei baterii se face foarte usor, in pachet gasinduse toate accesoriile necesare.  Caracteristici tehn..

70 Lei

Baterie baie lavoar DEEA 3020R

Bateria pentru lavoar DEEA 3020R si toate tipurile de fitinguri proiectate de compania noastra sunt potrivite pentru hoteluri, restaurante si pentru uz casnic.Instalarea acestei baterii se face foarte usor, in pachet gasinduse toate accesoriile necesare.  Caracteristici tehn..

17 Lei

Baterie baie lavoar DEEA 38005

Bateria pentru lavoar DEEA 38005 si toate tipurile de fitinguri proiectate de compania noastra sunt potrivite pentru hoteluri, restaurante si pentru uz casnic.Instalarea acestei baterii se face foarte usor, in pachet gasinduse toate accesoriile necesare.  Caracteristici tehn..

59 Lei

Baterie baie lavoar DEEA 38008

Bateria pentru lavoar DEEA 38008 si toate tipurile de fitinguri proiectate de compania noastra sunt potrivite pentru hoteluri, restaurante si pentru uz casnic.Instalarea acestei baterii se face foarte usor, in pachet gasinduse toate accesoriile necesare.  Caracteristici tehn..

52 Lei

Baterie baie lavoar DEEA 4032

Bateria pentru lavoar DEEA 4032 si toate tipurile de fitinguri proiectate de compania noastra sunt potrivite pentru hoteluri, restaurante si pentru uz casnic.Instalarea acestei baterii se face foarte usor, in pachet gasinduse toate accesoriile necesare.  Caracteristici tehni..

81 Lei

Baterie baie lavoar DEEA 41015

Bateria pentru lavoar DEEA 41015 si toate tipurile de fitinguri proiectate de compania noastra sunt potrivite pentru hoteluri, restaurante si pentru uz casnic.Instalarea acestei baterii se face foarte usor, in pachet gasinduse toate accesoriile necesare.  Caracteristici tehn..

14 Lei

Baterie baie lavoar DEEA 4395

Bateria pentru lavoar DEEA 4395 si toate tipurile de fitinguri proiectate de compania noastra sunt potrivite pentru hoteluri, restaurante si pentru uz casnic.Instalarea acestei baterii se face foarte usor, in pachet gasinduse toate accesoriile necesare.  Caracteristici tehni..

14 Lei

Baterie baie lavoar DEEA 8840

Bateria pentru lavoar DEEA 8840 si toate tipurile de fitinguri proiectate de compania noastra sunt potrivite pentru hoteluri, restaurante si pentru uz casnic.Instalarea acestei baterii se face foarte usor, in pachet gasinduse toate accesoriile necesare.  Caracteristici tehni..

68 Lei

Baterie baie lavoar DEEA 8855

Bateria pentru lavoar DEEA 8855 si toate tipurile de fitinguri proiectate de compania noastra sunt potrivite pentru hoteluri, restaurante si pentru uz casnic.Instalarea acestei baterii se face foarte usor, in pachet gasinduse toate accesoriile necesare.  Caracteristici tehni..

70 Lei

Baterie baie lavoar DEEA FM13

Bateria pentru lavoar DEEA FM13 si toate tipurile de fitinguri proiectate de compania noastra sunt potrivite pentru hoteluri, restaurante si pentru uz casnic.Instalarea acestei baterii se face foarte usor, in pachet gasinduse toate accesoriile necesare.  Caracteristici tehni..

14 Lei

Baterie baie lavoar DEEA P15

Bateria pentru lavoar DEEA P15 si toate tipurile de fitinguri proiectate de compania noastra sunt potrivite pentru hoteluri, restaurante si pentru uz casnic.Instalarea acestei baterii se face foarte usor, in pachet gasinduse toate accesoriile necesare.  Caracteristici tehnic..

29 Lei

Baterie baie lavoar DEEA P25

Bateria pentru lavoar DEEA P25 si toate tipurile de fitinguri proiectate de compania noastra sunt potrivite pentru hoteluri, restaurante si pentru uz casnic.Instalarea acestei baterii se face foarte usor, in pachet gasinduse toate accesoriile necesare.  Caracteristici tehnic..

29 Lei

Baterie baie lavoar DEEA YF-39001

Bateria pentru lavoar DEEA YF-39001 si toate tipurile de fitinguri proiectate de compania noastra sunt potrivite pentru hoteluri, restaurante si pentru uz casnic.Instalarea acestei baterii se face foarte usor, in pachet gasinduse toate accesoriile necesare.  Caracteristici t..

40 Lei

Afişare 1 - 16 din 49 (4 pagini)