Categorii
Produse

Baterii cada


Baterie baie pentru cada DEEA 2113 P20

Bateria de baie pentru cada DEEA 2113 P20 si toate tipurile de fitinguri proiectate de compania noastra sunt potrivite pentru hoteluri, restaurante si pentru uz casnic.Instalarea acestei baterii se face foarte usor, in pachet gasinduse toate accesoriile necesare.  Caracteris..

62 Lei

Baterie baie pentru cada DEEA 2113 P25

Bateria de baie pentru cada DEEA 2113 P25 si toate tipurile de fitinguri proiectate de compania noastra sunt potrivite pentru hoteluri, restaurante si pentru uz casnic.Instalarea acestei baterii se face foarte usor, in pachet gasinduse toate accesoriile necesare.  Caracteris..

62 Lei

Baterie baie pentru cada DEEA 2712

Bateria de baie pentru cada DEEA 2712 si toate tipurile de fitinguri proiectate de compania noastra sunt potrivite pentru hoteluri, restaurante si pentru uz casnic.Instalarea acestei baterii se face foarte usor, in pachet gasinduse toate accesoriile necesare.  Caracteristici tehn..

61 Lei

Baterie baie pentru cada DEEA 5050

Bateria de baie pentru cada DEEA 5050 si toate tipurile de fitinguri proiectate de compania noastra sunt potrivite pentru hoteluri, restaurante si pentru uz casnic.Instalarea acestei baterii se face foarte usor, in pachet gasinduse toate accesoriile necesare.  Caracteristici..

49 Lei

Baterie baie pentru cada DEEA 5053

Bateria de baie pentru cada DEEA 5053 si toate tipurile de fitinguri proiectate de compania noastra sunt potrivite pentru hoteluri, restaurante si pentru uz casnic.Instalarea acestei baterii se face foarte usor, in pachet gasinduse toate accesoriile necesare.  Caracteristici tehn..

55 Lei

Baterie baie pentru cada DEEA 55019

Bateria de baie pentru cada DEEA 55019 si toate tipurile de fitinguri proiectate de compania noastra sunt potrivite pentru hoteluri, restaurante si pentru uz casnic.Instalarea acestei baterii se face foarte usor, in pachet gasinduse toate accesoriile necesare.  Caracteristici teh..

21 Lei

Baterie baie pentru cada DEEA 6011
Sale

Baterie baie pentru cada DEEA 6011

Baterie baie pentru cada DEEA 6011Este o baterie robusta, executata din metal masiv, prevazuta cu sistem de montaj, para si furtun dus. Reglajul apei se realizeaza cu ajutorul robinetilor cu obertain "jumatate de tura" cu pastila ceramica. Garantie: 12 luni..

68 Lei 143 Lei

Baterie baie pentru cada DEEA 6013

Bateria de baie pentru cada DEEA 6013 si toate tipurile de fitinguri proiectate de compania noastra sunt potrivite pentru hoteluri, restaurante si pentru uz casnic.Instalarea acestei baterii se face foarte usor, in pachet gasinduse toate accesoriile necesare.  Caracteristici tehn..

94 Lei

Baterie baie pentru cada DEEA 8835

Bateria de baie pentru cada DEEA 8835 si toate tipurile de fitinguri proiectate de compania noastra sunt potrivite pentru hoteluri, restaurante si pentru uz casnic.Instalarea acestei baterii se face foarte usor, in pachet gasinduse toate accesoriile necesare.  Caracteristici..

66 Lei

Baterie baie pentru cada DEEA FB20

Bateria de baie pentru cada DEEA FB20 si toate tipurile de fitinguri proiectate de compania noastra sunt potrivite pentru hoteluri, restaurante si pentru uz casnic.Instalarea acestei baterii se face foarte usor, in pachet gasinduse toate accesoriile necesare.  Caracteristici..

68 Lei

Baterie baie pentru cada DEEA FB25

Bateria de baie pentru cada DEEA FB25 si toate tipurile de fitinguri proiectate de compania noastra sunt potrivite pentru hoteluri, restaurante si pentru uz casnic.Instalarea acestei baterii se face foarte usor, in pachet gasinduse toate accesoriile necesare.  Caracteristici tehn..

68 Lei

Baterie pentru cada ROYAL 1029B

Baterie pentru cada ROYAL 1029B si toate tipurile de fitinguri proiectate de compania noastra sunt potrivite pentru hoteluri, restaurante si pentru uz casnic.Instalarea acestei baterii se face foarte usor, in pachet gasinduse toate accesoriile necesare.  Caracteristici tehnice:..

117 Lei

Baterie pentru cada ROYAL 2046B

Baterie pentru cada ROYAL 2046B si toate tipurile de fitinguri proiectate de compania noastra sunt potrivite pentru hoteluri, restaurante si pentru uz casnic.Instalarea acestei baterii se face foarte usor, in pachet gasinduse toate accesoriile necesare.  Caracteristici tehnice:..

72 Lei

Baterie pentru cada ROYAL 5053

Baterie pentru cada ROYAL 5053 si toate tipurile de fitinguri proiectate de compania noastra sunt potrivite pentru hoteluri, restaurante si pentru uz casnic.Instalarea acestei baterii se face foarte usor, in pachet gasinduse toate accesoriile necesare.  Caracteristici tehnice: ..

60 Lei

Baterie pentru cada ROYAL 5062B

Baterie pentru cada ROYAL 5062B si toate tipurile de fitinguri proiectate de compania noastra sunt potrivite pentru hoteluri, restaurante si pentru uz casnic.Instalarea acestei baterii se face foarte usor, in pachet gasinduse toate accesoriile necesare.  Caracteristici tehnice:..

56 Lei

Baterie pentru cada ROYAL 8183

Baterie pentru cada ROYAL 8183 si toate tipurile de fitinguri proiectate de compania noastra sunt potrivite pentru hoteluri, restaurante si pentru uz casnic.Instalarea acestei baterii se face foarte usor, in pachet gasinduse toate accesoriile necesare.  Caracteristici tehnice:&..

65 Lei

Afişare 1 - 16 din 17 (2 pagini)