Categorii
Produse

Baterii de bucatarie


Baterie de bucatarie DEEA 28012

Bateria de bucatarie DEEA 28012 si toate tipurile de fitinguri proiectate de compania noastra sunt potrivite pentru hoteluri, restaurante si pentru uz casnic.Instalarea acestei baterii se face foarte usor, in pachet gasinduse toate accesoriile necesare.  Caracteristici tehnice:&n..

49 Lei

Baterie de bucatarie DEEA 4113

Bateria de bucatarie DEEA 4113 si toate tipurile de fitinguri proiectate de compania noastra sunt potrivite pentru hoteluri, restaurante si pentru uz casnic.Instalarea acestei baterii se face foarte usor, in pachet gasinduse toate accesoriile necesare.  Caracteristici tehnice:&nb..

39 Lei

Baterie de bucatarie DEEA 4115

Bateria de bucatarie DEEA 4115 si toate tipurile de fitinguri proiectate de compania noastra sunt potrivite pentru hoteluri, restaurante si pentru uz casnic.Instalarea acestei baterii se face foarte usor, in pachet gasinduse toate accesoriile necesare.  Caracteristici tehnice:&nb..

42 Lei

Baterie de bucatarie DEEA 4118

Bateria de bucatarie DEEA 4118 si toate tipurile de fitinguri proiectate de compania noastra sunt potrivite pentru hoteluri, restaurante si pentru uz casnic.Instalarea acestei baterii se face foarte usor, in pachet gasinduse toate accesoriile necesare.  Caracteristici tehnice:&nb..

52 Lei

Baterie de bucatarie DEEA 4614 P20

Bateria de bucatarie DEEA 4614 P20 si toate tipurile de fitinguri proiectate de compania noastra sunt potrivite pentru hoteluri, restaurante si pentru uz casnic.Instalarea acestei baterii se face foarte usor, in pachet gasinduse toate accesoriile necesare.  Caracteristici tehnice..

47 Lei

Baterie de bucatarie DEEA 4614 P25

Bateria de bucatarie DEEA 4614 P25 si toate tipurile de fitinguri proiectate de compania noastra sunt potrivite pentru hoteluri, restaurante si pentru uz casnic.Instalarea acestei baterii se face foarte usor, in pachet gasinduse toate accesoriile necesare.  Caracteristici tehnice..

47 Lei

Baterie de bucatarie DEEA 4712

Bateria de bucatarie DEEA 4712 si toate tipurile de fitinguri proiectate de compania noastra sunt potrivite pentru hoteluri, restaurante si pentru uz casnic.Instalarea acestei baterii se face foarte usor, in pachet gasinduse toate accesoriile necesare.  Caracteristici tehnice:&nb..

36 Lei

Baterie de bucatarie DEEA 7006

Bateria de bucatarie DEEA 7006 si toate tipurile de fitinguri proiectate de compania noastra sunt potrivite pentru hoteluri, restaurante si pentru uz casnic.Instalarea acestei baterii se face foarte usor, in pachet gasinduse toate accesoriile necesare.  Caracteristici tehnice:&nb..

56 Lei

Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)