Categorii
Produse

Moara cu ciocaneleMoara cu ciocanele Fermierul Iscusit 2.5 kW

Moara electrica de maruntit furaje Fermierul Iscusit de  2.5 kW  este prevazuta cu cutite si ciocanele pentru cele doua operatii de maruntit furaje. Prin orificiul lateral se introduc coceni si lucerna si furaje ce urmeaza a fi tocate.  Prin orificiul de deasupra se introduc..

338 Lei

Moara cu ciocanele Fermierul Iscusit 3.5 kW

Moara electrica de maruntit furaje Fermierul Iscusit de  3.5 kW  este prevazuta cu cutite si ciocanele pentru cele doua operatii de maruntit furaje. Prin orificiul lateral se introduc coceni si lucerna si furaje ce urmeaza a fi tocate.  Prin orificiul de deasupra se introduc..

351 Lei

Moara cu ciocanele URAL 2 kW

 Descriere:  Moara cu ciocanele URAL/YPAN de 2 kW este indispensabila oricarei gospodarii. Are un design robust si motor foarte rezistent care permite macinarea cerealelor in conditii casnice, avand posibilitatea de a produce uruiala. Tocatorul electric Ural este conceput pentru prelu..

351 Lei

Moara cu ciocanele URAL 2.5 kW
Sale

Moara cu ciocanele URAL 2.5 kW

Moara cu ciocanele URAL/YPAN de   2.5 kW  este indispensabila oricarei gospodarii. Are un design robust si motor foarte rezistent care permite macinarea cerealelor in conditii casnice, avand posibilitatea de a produce uruiala. Tocatorul electric Ural este conceput pentru..

220 Lei 364 Lei

Moara cu ciocanele URAL 3.5 kW
Sale

Moara cu ciocanele URAL 3.5 kW

Moara cu ciocanele URAL/YPAN de  3.5 kW  este indispensabila oricarei gospodarii. Are un design robust si motor foarte rezistent care permite macinarea cerealelor in conditii casnice, avand posibilitatea de a produce uruiala. Tocatorul electric Ural este conceput pentru prelucrare..

260 Lei 390 Lei

Moara cu ciocanele URALMASH 2.5 kW

 Descriere: Moara cu ciocanele URALMASH  2.5 kW. Aceasta moara este fabricata de cel mai cunoscut producator rusesc de utilaje pentru casa si gradina fiind recunoscute la nivel mondial de peste 30 de ani pentru fiabilite si modul bun de lucru in conditii grele.   Moara de ..

351 Lei

Moara cu ciocanele URALMASH 3.5 kW

 Descriere: Moara cu ciocanele URALMASH  3.5 kW. Aceasta moara este fabricata de cel mai cunoscut producator rusesc de utilaje pentru casa si gradina fiind recunoscute la nivel mondial de peste 30 de ani pentru fiabilite si modul bun de lucru in conditii grele.   Moara de ..

364 Lei

Set ciocanele moara uruiala

 Descriere:  Ciocanele de schimb pentru moara de uruiala. Ciocanelele sunt universale si se potrivesc la majoritatea morilor electrice pentru uruiala. Se pot inlocui foarte usor prin desfiletarea surubului montat pe axul central al morii.Acestea sunt unse cu ulei pentru a nu se d..

91 Lei

Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)