Categorii
Produse

Motoare uz casnic


Motor electric monofazat URALMASH 2,2 kW, 1500 RPM

 Descriere:  Motor electric rusesc cu prindere pe talpa, dotat cu cablu electric. Are protectie termica la suprasarcina si condensator pornire-oprire. Motoarele sunt asincron, nou proiectate în conformitate cu cerintele relevante ale standardelor IEC, cum ar fi: - înalta eficienta, d..

247 Lei

Motor electric monfazat URALMASH 3 kW, 1500 RPM

 Motor electric monfazat URALMASH  are prindere pe talpa si este dotat cu cablu electric.Are protectie termica la suprasarcina si condensator pornire-oprire. Motorele sunt asincron, nou proiectate în conformitate cu cerintele relevante ale standardelor IEC, cum ar fi : - înalta eficienta,..

351 Lei

Motor electric monofazat URALMASH 3 kW, 3000 RPM

 Motorul electric rusesc  are prindere pe talpa si este dotat cu cablu electric.Are protectie termica la suprasarcina si condensator pornire-oprire.Motorele sunt asincron, nou proiectate în conformitate cu cerintele relevante ale standardelor IEC, cum ar fi :- înalta eficienta, de eco..

325 Lei

Motor electric monofazat URALMASH 4 kW, 1500 RPM

 Motor electric rusesc  cu prindere pe talpa, dotat cu cablu electric. Are protectie termica la suprasarcina si condensator pornire-oprire.Motoarele sunt asincron, nou proiectate în conformitate cu cerintele relevante ale standardelor IEC, cum ar fi :- înalta eficienta, de economisire..

417 Lei

Motor pe benzina URALMASH 6.5CP
Sale

Motor pe benzina URALMASH 6.5CP

Motor pe benzina URALMASH de 6.5CP pe benzina in 4 timpi. Recomandam pentru toate persoanele care au nevoie de un motor fiabil pentru motopompa, generatorul, motocositoare. Aprinderea este de tipul electrica tranzistorizata, iar pornirea se realizeaza la sfoara. Acest motor este un..

300 Lei 384 Lei

Motor pe benzina URALMASH, 7 CP
Sale

Motor pe benzina URALMASH, 7 CP

Motor URALMASH pe benzina in 4 timpi. Recomandam pentru toate persoanele care au nevoie de un motor fiabil pentru motopompa, generatorul, motocositoare. Aprinderea este de tipul electrica tranzistorizata, iar pornirea se realizeaza la sfoara. Acest motor este unul robust, fiab..

330 Lei 429 Lei

Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)